Rico Verhoeven is het wachten op een rematch met Badr Hari zat. Hij eist een gevecht met zijn rivaal Badr Hari. Dit wil onze Nederlandse supervechter dit jaar in december laten plaatsvinden, anders verlengt hij zijn contract met Glory niet. Als het goed is, mag de tot nu geschorste Badr Hari in december weer de ring in stappen. En als het aan iedereen die de sport een warm hart toe draagt ligt, komt deze rematch zo snel mogelijk.

Rico Verhoeven vs. Badr Hari

Een gevecht tussen de twee was een van de meest gehypte fights in 2016. Er keken miljoenen mensen naar en die werden niet teleurgesteld. Helaas moest Badr destijds opgeven wegens een gebroken arm. Maar vanaf dat moment hebben de twee het al over een rematch. De laatste keer dat de twee elkaar spraken is alweer een kleine twee jaar geleden. Toen zeiden zij dat ze graag nog een keer tegen elkaar willen vechten. Rico stelt dan ook dat hij het tweede gevecht nog tegoed heeft van Glory. Om zijn contract te verlengen wil hij dus dat zij hem dit gevecht gaan leveren.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Op dit moment kan Glory niet reageren op de bovenstaande berichtgeving, omdat zij hier simpelweg nooit mededeling over doet wanneer zij in onderhandeling zijn. Maar gelukkig is er wel het bericht gekomen dat Badr inderdaad in december weer mag vechten. Tijd dus dat Glory zijn handen vuil gaat maken en ervoor zorgt dat er een rematch op de planken komt. Dan tekent Rico bij en hebben wij een rematch, die hopelijk langer en beter is dan de vorige. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. 


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Rico is al jaren kampioen in het zwaargewicht en ook voor het gevecht met Badr zal hij ongetwijfeld favoriet zijn. Kijk maar eens naar de ongeëvenaarde statistieken van Rico Verhoeven, menig vechter is hier jaloers op!