Salt Bae verdient behoorlijk goed

Nusret is in 2017 op social media een hit geworden nadat er een filmpje opdook van hoe de Turkse chef zout toevoegt aan zijn eten. Tegenwoordig heeft iedereen geprobeerd hem na te doen en vele hebben het ook op social media gepost waardoor de chef nog meer aandacht kreeg.

Grote namen kwamen op bezoek bij het restaurant van zogenoemde Salt Bae om met eigen ogen te zien hoe hij het zout aanbrengt op zijn bizar grote stukken vlees. Dat je zo bekend kan worden door een beetje zout te strooien over eten. En toch het is Nusret gelukt. Dat het een succes is geworden blijkt wel uit het salaris van Salt Bae per dag.

Salt Bae
Via Instagram

Slim gebruik maken van zijn naam

Nusret is, als je het realistisch bekijkt, een hele slimme man. Salt Bae heeft sinds kort een nieuw restaurant geopend in Londen. Dit restaurant is de nieuwe vestiging van zijn Steak-huizen keten genaamd Nusr-Et. Londen is een hele grote stad, een metropool om het netjes te zeggen. In Londen wonen veel verschillende mensen, waaronder ook een heleboel bekende mensen. Artiesten, Youtubers en acteurs. Je kan er alles en iedereen vinden. Wanneer de bekende mensen in het restaurant komen laten ze dat meestal zien op social media. Want Nusr-Et is natuurlijk een bekend restaurant.

Het restaurant is expres heel duur gemaakt want desondanks de prijs willen veel mensen toch minimaal één keer het restaurant bezoeken. Mensen gaan zelfs sparen om langs te komen. Toch is niet iedereen onder de indruk van de prijzen van de steak-koning.

Zoals je kan zien is de rekening bizar. Social media blijkt los te gaan op het feit dat twee cola 18 pond kost, wat ook onnodig veel is. Iemand schrijft ook: “Even if you have the money, what’s the appeal with wasting that much at a restaurant? Food can only get so good. Hierop reageerde StevoTheMadMan: I kinda wanna try it. And I’m not even a super foodie. Dit is precies wat we zojuist uitgelegd hebben, het is duur maar mensen willen het gewoon graag proberen. We kunnen alleen maar toekijken hoe Salt Bae zijn geld binnenharkt, want man, 18 pond voor 2 Coca-Cola, dat is toch wel extreem.

Ben je toch een foodlover en wil je wat meer besteden? Bekijk deze restaurants die dit jaar een michelinster hebben gekregen.