De laatste roos hield niet lang stand

Madieke en Fabrizio leken the perfect match tijdens de laatste aflevering van The Bachelor: België. Ze pasten perfect bij elkaar en leken smoorverliefd, maar na een aantal weken leek het toch geen stand te houden.

Dit kwam niet door de afstand Nederland-België, maar door de afstand die ze bij elkaar voelden. Ondanks dat de kriebels er wel waren, miste Fabrizio toch iets en dat was het vonkje tussen de twee. Hij miste passie en chemie en daarom zag hij niet het nut om deze relatie nog langer voort te zetten. Na ongeveer vier weken zette hij hier dan ook een punt achter.

Daarna probeerde hij het nog een keer met de first runner-up van het programma Margaux. Hij leek die chemie wel bij haar te voelen en de twee sliepen dan ook bij elkaar en zagen elkaar regelmatig. Het leek de goede kant op te gaan, maar uiteindelijk vertelde Fabrizio wederom in een podcast dat het ook tussen hen geen stand hield.

Madieke showt killerbody op Instagram

Nu het avontuur van The Bachelor volledig achter de rug is, probeert winnares Madieke even helemaal tot rust te komen. Terwijl ze dit doet blikt ze nog een keer terug op het avontuur. Dit doet ze op een strand met een wel heel bijzondere naam namelijk; Bachelor’s Beach. Het is een strand op Bonaire en volgens Madieke is het de perfecte plek om tot rust te komen.

Verder laat ze op de Instagram foto zien dat ze helemaal klaar is voor de zomer met haar killerbody. Daar kunnen wij nou écht van genieten.

Hieronder nog een aantal foto’s van de prachtige Madieke: