Maak kennis met Renee Velema

De 25-jarige Renee Velema begon haar carrière als kapster. Tijdens dit werk kwam Renee erachter dat zij veel passie heeft voor modellenwerk en daarom heeft zij er een jaar geleden dan ook voor gekozen om haar werk te laten vallen en fulltime te gaan werken als model. En met succes, want momenteel staat Renee getekend bij drie modellenbureaus in België, Duitsland en Frankrijk, waardoor zij regelmatig mag shooten met grote merken. Zo verscheen zij onder andere voor de camera voor Christine le Duc, TET. Responsible wear en Osaka Hockey. En iets waar wij het bij iedere foto weer ontzettend warm van krijgen is toch wel Renee haar zeer verleidelijke blik.

Haar foto’s op Instagram zijn on fire

Net als bij haar carrière gaat Renee Velema op Instagram ook als een speer. Zo heeft zij inmiddels al ruim 10.000 volgers die zij net als bij haar shoots regelmatig verblijdt met de meest prachtige foto’s. Daarnaast krijgen haar volgers ook een kijkje in Renee haar privéleven en hier is te zien dat Renee gek is op reizen.  Zo reisde zij de afgelopen tijd af naar exotische locaties als Bali, Ibiza en Mexico waarbij zij veelal in bikini voor de camera verscheen.

Verder is Renee als zij niet aan het werk is of aan het reizen veelal met haar vriendinnen te zien, waarbij zij het ook geen enkel probleem vindt om een feestje mee te pakken. Kortom wij snappen wel waarom mannen ervoor kiezen om regelmatig Renee haar foto’s op hun tijdlijn te zien verschijnen. Met haar lichte lokken, knappe koppie en afgetrainde lichaam is zij namelijk een beeldschone verschijning wij waar het heel warm van krijgen. Zie hieronder een selectie van onze favoriete foto’s op Instagram van Renee Velema en oordeel zelf maar over dit pareltje van eigen bodem.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☆ RENEE VELEMA ☆ (@reneevelema)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ☆ RENEE VELEMA ☆ (@reneevelema)