Zian Flemming en Isabelle Twisk

Het koppel Zian Flemming en Isabelle Twisk is al sinds 2025 bij elkaar. Flemming is een voetballer die op dit moment bij de Engelse ploeg Millwall FC speelt. Hier staat hij als middenvelder te spelen. Isabelle daarentegen is werkzaam als model. Toen de twee een relatie kregen speelde Flemming nog bij Ajax onder 18 en was Isabelle nog niet fulltime actief in de modellenwereld. Ze hebben de laatste jaren dus beide enorm hard aan hun weg getimmerd en zijn van jonge verkering uitgegroeid tot een power koppel.

Zian ging op een gegeven moment dus naar Engeland. Dat had natuurlijk ook veel invloed op Isabelle. Nu woont ze deels in Amsterdam en deels in London. Veel te klagen heeft ze dus zeker niet. London zorgt namelijk voor enorm veel opties in de modellenwereld en dat is te merken aan haar succes.

Het model staat hoog genoteerd in de FHM500

De FHM500 is een jaarlijkse ranglijst van de mooiste vrouwen uit Nederland. Iedereen in Nederland kan op iemand stemmen waarvan zij vinden dat diegene een plekje verdient in de lijst. Als je mee gaat stemmen, hoef je niet per se voor een bekende Nederlander kiezen. Als je vindt dat er een hele mooie dame in jouw straat woont, zou je haar ook op kunnen geven. De drie ‘punten’ waar je op beoordeeld wordt zijn stijl, uitstraling en schoonheid. Twisk heeft het dan ook erg goed voor elkaar. In de FHM500 kwam ze namelijk op de 19e plek te staan.

In de FHM500 worden ook nog ‘kleinere’ ranglijsten te staan. Zo is Twisk misschien op plek 19 in de top 500 gekomen, maar belandt ze op de eerste plek in de WAG. Ze kreeg dus gelijk de eerste keer dat ze in de FHM500 stond direct een award als mooiste WAG (Wives and Girlfriends) van het jaar. Die plek heeft ze dan zeker ook wel verdiend. Wij selecteerden nog een aantal foto’s van de leuke Isabelle Twisk: