De glansrijke carrière van de oud-voetballer

René van der Gijp (64) heeft een glansrijke carrière achter de rug, en timmert nog steeds lekker verder aan. Als voetballer speelde hij voor Sparta Rotterdam, PSV, Lokeren en het Zwitserse FC Aarau. Daarnaast speelde hij ook nog 15 interlands voor het Nederlands Elftal. Zeker niet niks dus.

Tegenwoordig is hij voornamelijk te zien bij het programma Vandaag Inside, dat 20 jaar geleden als Voetbal International begon. Met Johan Derksen en Wilfred Genee maakt hij nog steeds unieke televisie, en houden zij menig man met hun humor aan de buis gekluisterd.

René hoopt op forse winst bij de verkoop van zijn woning

Van der Gijp heeft een voorliefde voor Scheveningen, maar lijkt nu toch zijn nederige appartement daar te koop te zetten. Hij kocht het appartement in 2013. Dit was toen het programma Voetbal Inside, tijdelijk uitzond vanuit het nabijgelegen Scheveningse Kurhaus. Hij kocht het toen voor een luttele 215.000 euro, maar lijkt er nu toch een hoop meer voor te vragen. Hij mikt momenteel op een prijs van maar liefst 410.000 euro. Dat is bijna een bedrag van 200.000 euro winst, mits hij het weet te verkopen uiteraard. Niet gek ook dat hij mikt op forse winst. De huizenprijzen zijn in een geruime 10 jaar toch wel behoorlijk omhoog gegaan.

410.000 euro, dat is uiteraard niet niks. Wat krijg je voor je geld? Het appartement van Van der Gijp bevat een zalig uitzicht over het strand. Wel zo lekker natuurlijk als je in Scheveningen zit. Het appartement heeft een woonoppervlak van 74 m² en bevat twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast bevat het een keurige woonkamer, en een lekkere moderne keuken. Bovendien kan je altijd kiezen tussen zon en schaduw door de balkons aan zee- en landzijde.

Benieuwd naar hoe het appartement er vanbinnen uitziet? Check een rondleiding door het strandhuis van René van der Gijp.