McLaren en de e-scooter, een onverwachte maar gouden combi

Deze Pure x McLaren Special Edition-scooters zijn gebaseerd op het populaire Pure Advance+-model. Ze hebben een erg krachtige motor die snel optrekt en met al het gemak van de wereld heuvels op kan. Met een actieradius van 50 kilometer hoef je ook nog eens niet vaak op te laden. De 10-inch banden zijn lekbestendig en dankzij de IP65-classificatie zijn ze helemaal waterdicht (wat met het hondenweer in ons kikkerlandje altijd handig is). Je kunt ze dus bij alle weersomstandigheden gebruiken.

De steps hebben een speciale rijpositie waarbij je voeten uit elkaar staan. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabelere rit dan bij andere e-scooters, precies zoals je verwacht van een luxueus merk als McLaren (zelfs als het gaat om steps). Je kan wel stellen dat de autogigant niet de plank misslaat met het brengen van hun e-scooters.

mclaren step

Een Formule 1-tintje bij deze steps

Pure Electric, opgericht door Adam Norris in 2018, is een bedrijf dat zich richt op innovatieve elektrische voertuigen. En een leuk weetje: Adam Norris is de vader van Lando Norris, de McLaren Formule 1-coureur. Beide mannen van de familie Norris hebben geholpen bij de ontwikkeling van deze e-scooter, wat het echt een familieproject maakt en het nog een vleugje extra charme geeft,

Adam Norris vertelt veelal trots te zijn op deze samenwerking en zegt dat Pure Electric de toekomst van e-mobiliteit wil vormgeven. Deze nieuwe e-scooters laten zien waar beide merken voor staan: innovatie en topdesign.

De Pure x McLaren Special Edition-scooters zijn vanaf 4 juli wereldwijd verkrijgbaar via de website van Pure Electric, in de kleuren papaja en zwart.