René Spoelstra bodybuilding-transformatie

Grote kans dat René Spoelstra je al bekend voor komt, hij deed namelijk met zijn bloedmooie vriendin Annebel mee aan het vorige seizoen van Temptation Island. Hier overleefde het koppel de relatie met gemak, maar waren wij vooral enorm gefascineerd door het figuur van René. Zijn grote borstkas, in combinatie met zijn enorme armen, maakte ons namelijk enorm jaloers en een tikkeltje onzeker.

Maar dit brede figuur komt niet aanwaaien bij René en is hij dagelijks in de sportschool te vinden. Dat hij voor zijn lichaam keihard moet werken is geen geheim, zo deelt hij regelmatig zijn heftige work-outs met zijn volgers en wij zouden hem dit absoluut niet na kunnen doen. Maar dit levert wel het nodige resultaat op. Zo heeft René Spoelstra nu een indrukwekkende bodybuilding-transformatie met zijn ruim 38.000 volgers op Instagram gedeeld, waarbij te zien is hoe hij er negen jaar geleden uitzag. Bij de foto schrijft René: ‘Geef jezelf de tijd om je lichaam te veranderen en sta soms stil bij wat je al hebt kunnen bereiken. Het winnen van spiermassa is een proces wat nou eenmaal tijd kost. Hetzelfde geldt voor het verliezen van vet, al gaat dit wat sneller!’

René is af en toe ook onzeker

Het is echt bizar wat voor een transformatie René heeft doorgemaakt. Echter is hij af en toe nog steeds niet tevreden over zijn lichaam. Zo vertelde hij eerder in een interview met RUMAG dat hij zich als bodybuilder regelmatig te klein voelt of te vet. Hierbij heeft hij het gevoel dat hij dus nog groter of droger moet, want volgens eigen zeggen is het nooit goed.

Wij hebben echt enorm veel respect voor René zijn bodybuilding-transformatie en vinden het mega knap dat hij zich iedere dag weer naar de sportschool weet te slepen. Zie hieronder de desbetreffende transformatie en oordeel zelf maar.