‘Je moet het doen met wat je hebt’

Nog steeds zijn mannen nog wel eens onzeker over hoeveel ze in de broek hebben. Sommige zijn ontevreden over de grootte, wijdte of zelfs de vorm. Natuurlijk is deze onzekerheid eigenlijk helemaal niet nodig; vraag zo’n beetje elke vrouw erover en zij zal zeggen dat het eigenlijk niet uitmaakt. Ze zeggen niet voor niks dat wat je ermee kan toch echt een stuk belangrijker is.

Ondanks dit lijkt het toch een punt van onzekerheid te blijven. Vandaar dat er nog steeds onderzoeken gedaan worden naar manieren waarop je daarbeneden toch wat langer kan worden. Je hebt ongetwijfeld wel eens reclames op het internet voorbij zien komen met allerlei tips en tricks. Vaak denken we dan allemaal hetzelfde: grote onzin! Dieetcoach Chris Cavallini heeft hier echter een ander idee over.

Of toch niet?

Chris Cavallini, een dieetcoach en zelfgemaakte multimiljonair, is ervan overtuigd dat mannen de grootte van hun ‘kleine vriend’ kunnen vergroten door enkele vrij eenvoudige adviezen op te volgen. Normaal gesproken zou je niet verwachten dat een dieetcoach advies heeft om de lengte van je grote vriend daar beneden te verlengen. Maar Chris belooft dat hij mannen kan helpen om wat lengte eraan toe te voegen. Dus mannen, bereid je voor, want dit zou wel eens een game changer kunnen zijn.

Je hebt meer lengte dan je denkt

Cavallini denkt dat de lengte van mannen mogelijk wordt belemmerd door een aandoening. Hij is van mening dat je klein vriend bedekt is door vet, waardoor er minder van zichtbaar is. De Amerikaanse dieetcoach zegt zelf te denken dat een man voor elke 13,6 kg die hij aankomt, een inch (zo’n 2,5 cm) aan zichtbaar deel verliest. Dit betekent dat het verliezen van gewicht ervoor zorgt dat een man er beter bedeeld uitziet, omdat er meer van zijn ‘kleine vriend’ te zien zal zijn. Het enige wat je volgens Chris Cavallini dus moet doen, is afvallen.

Lees ook: Weinig baardgroei? Dit supplement werkt écht.