Producten die de baardgroei stimuleren: onzin of realiteit?

Anno 2023 zie je het internet vol staan met producten die zogenaamd voor meer baardgroei zorgen. Echter laten veel van deze producten het afweten. Dit betekent niet dat dergelijke producten niet werken, integendeel. Je dient gewoon het juiste product te kiezen en te weten wat je doet.

Het Nederlandse bedrijf Neofollics Hair Technology focust zich op het stimuleren van de haargroei en het tegengaan van haaruitval. Dit doen ze samen met apothekers, dermatologen en haarklinieken over de hele wereld. Het resultaat: een assortiment aan producten die allemaal klinisch getest zijn én waarbij er uitsluitend gebruik is gemaakt van wetenschappelijk bewezen ingrediënten. Kortom, the real deal. Nu komt het bedrijf met een nieuw product dat dé sleutel is tot het stimuleren van de baardgroei: de Beard Growth Supporting Tablets.

Voedingssupplementen voor meer baardgroei

De Beard Growth Supporting Tablets, de nieuwste verrijking van het assortiment van Neofollics Hair Technologie. Dit voedingssupplement is dé oplossing als jij last hebt van weinig baardgroei, gaten in je baard of simpelweg een vollere baard wil. Het stimuleert de baardgroei met natuurlijke ingrediënten zoals ashwaganda, biotine, zink en andere ingrediënten die een verhogend effect hebben op de testosteronspiegel, wat op zijn beurt weer zorgt voor de meer baardgroei.

neofollics beard growth supporting tablets

Het mooiste van alles: het gebruik van dit product is eenvoudig én je hebt geen last van bijwerkingen. In de verpakking zitten in totaal 60 tabletten, voldoende voor één maand. De aanbevolen dosering is dus twee tabletten per dag. Voor het beste effect neem je de tabletten elke dag op hetzelfde tijdstip in bij een maaltijd. Het enige wat jij nog dient te hebben, is geduld. De eerste resultaten zullen na drie tot zes maanden zichtbaar zijn.

De Neofollics Beard Growth Supporting Tablets zijn in een studie geëvalueerd onder gebruikers (mannen van 18-39 jaar met een beperkte tot normale baardgroei). Na 90 dagen meldde maar liefst 75% van de gebruikers een algemene verbetering van de groei van het gezichtshaar. Bovendien gaf 90% van de gebruikers aan tevreden te zijn met het algehele gebruik en de resultaten van de baardgroeiondersteunende tabletten en zou het anderen aanbevelen.

tabletten neofollics

Beard Growth Supporting Tablets

Neofollics €29,95 Shop nu

De effectiefste behandeling in drie stappen

Wil jij het maximale effect? Gebruik dan de drie verschillende producten van de Beard Growth Line. Naast de Beard Growth Supporting Tablets bestaat deze complete baardgroei-lijn uit de Beard Growth Enhancing Roller en het Beard Growth Stimulating Serum.

De baardroller activeert en stimuleert de baardgroei op meerdere manieren. Hij heeft 540 microscopische naaldjes van 0,5 mm, die pijnloos in de huid dringen. Op deze manier creëert hij microscopische gaatjes in de huid bij de baardlijn. Het baardserum bevat tien actieve baardgroei stimulerende ingrediënten, waardoor de niet-geactiveerde follikels een extra stimulans krijgen om te groeien. Het baardserum kalmeert de huid en activeert de follikels. Kort gezegd: het serum zorgt voor een gezondere baardgroei. Check de video hieronder voor het gebruik van de Beard Growth Line van Neofollics:

 

Resultaten van klanten

We snappen natuurlijk dat je echt bewezen resultaten wil zien. Beelden zeggen tenslotte meer dan duizend woorden. Op de website van Neofollics zijn verschillende klanten te zien die hun resultaten showen. Op de foto’s op de website zie je een man die gedurende vier maanden het Neofollics Baard Growth Serum gebruikte in combinatie met de Beard Growth Supporting Tablets. En eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er wezen!

baardgroei

Check de website van Neofollics voor het gehele assortiment, de prijzen en meer informatie.

In samenwerking met Neofollics