Het vermogen van Jake Paul

De Amerikaanse Jake Paul mag zich gelukkig prijzen met de prachtige Jutta Leerdam aan zijn zijde, maar zij heeft het zelf ook niet slecht voor elkaar. Haar nieuwe vlam is namelijk een van de bekendste Amerikaanse YouTubers ter wereld. Zo heeft hij ruim 20.3 miljoen abonnees en dit blijkt een goudmijn te zijn. Hierdoor stond hij in 2018 namelijk op nummer twee van de best betaalde YouTubers, met een geschatte omzet van 21.5 miljoen dollar.

Echter blijft het hier niet bij. Naast zijn carrière op YouTube is Jake Paul namelijk ook professioneel bokser. Tot op heden heeft hij al een aantal grote wedstrijden op zijn naam staan, waarvan hij er slechts een verloor tijdens het gevecht tegen Tommy Fury. Aan deze professionele carrière in de ring houdt Jake een aardig zakcentje over. Zo werd in 2021 geschat dat Jake ongeveer 38 miljoen had verdiend met zijn gevechten. In totaal wordt zijn vermogen op ongeveer 30 miljoen dollar geschat. Het komt dan ook niet als een verrassing dat Jake Paul nu een hele luxe villa heeft gekocht waar hij samen met Jutta helemaal tot rust kan komen.

De bizar luxe villa van de YouTuber in Puerto Rico

De nieuwe villa van Jake Paul ligt op het eiland Puerto Rico en kostte hem in totaal 16.000.000 miljoen dollar, wat omgerekend ruim 15 miljoen euro is. Een bizar bedrag, maar dit huis overtreft werkelijk waar onze stoutste dromen. Zo heeft de villa onder andere een honkbal slagkooi, een man cave, een muziekstudio en een bioscoop met de meest luxe apparatuur. Iets waar veel mannen jaloers op zullen zijn.Verder heeft de villa van Jake Paul in totaal negen slaapkamers, waarvan één master bedroom, en een garage voor in totaal zes auto’s.

Van buiten is het huis ook erg spectaculair. Zo is er een grote tuin met een enorm zwembad en een buitenkeuken aanwezig. Deze villa van Jake Paul is dus echt adembenemend mooi en wij kunnen niet wachten tot er video’s volgen met onze prachtige Jutta in het huis. Zie hieronder de video voor een gehele house tour door de luxe villa van Jake Paul en oordeel zelf maar: