Martin Scorsese lijkt het weer te flikken. De geniale man is een meesterbrein als het aankomt op regisseren. Binnenkort kunnen wij zijn nieuwste meesterwerk verwachten: The Irishman.

Wordt deze film de volgende het van Netflix?

Met een budget van maar liefst 175 miljoen euro is er niet bezuinigd op de productie van deze nieuwe film. Naast de hand van de legendarische Martin Scorsese beschikt de film over een sterrencast waar je “U” tegen zegt. Namen als Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci (de man die 20 jaar geleden eigenlijk zijn pensioen aankondigde) beloven een maffiafilm van de bovenste plank.

Wanneer verschijnt The Irishman op Netflix?

Al eerder deelde Netflix een eerste teaser en een release date van The Irishman. Er werd aangekondigd dat deze brute film vanaf 27 november te zien zal zijn op Netflix. Echter is er wel iets heel opvallends omtrent de release van The Irishman. Dit is namelijk de allereerste Netflix film die eerst in de bioscoop te zien zal zijn voordat de film op de online streamingdienst verschijnt. Al vanaf het begin van die maand, 1 november 2019, zal The Irishman in geselecteerde bioscopen te zien zijn.

The Irishman film NetflixMAN MAN

Tevens zal het de openingsfilm zijn van het New York Film Fesitval, dat plaatsvindt van 27 september tot en met 13 oktober. Dit is wel enigszins bijzonder te noemen aangezien de openingsfilm nog nooit eerder een productie van Netflix was in de voorgaande 56 edities van het festival.

De opvallend lange filmduur

Veel details over de nieuwe film van Martin Scorsese waren dus al bekend. Echter was er nog geen informatie vrijgegeven over de filmduur tot nu toe. Het is aan het licht gekomen dat de film maar liefst 210 minuten duurt. Een klein rekensommetje leert dat je dus maar liefst 3,5 uur lang kan gaan genieten van dit nieuwe meesterwerk.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot deze film te zien zal zijn. Leuk weetje: The Irishman is nu al voor een Oscar genomineerd. Chapeau!