Dit zijn de vrouwen van de Suits-acteurs

Meghan Markle speelt al een tijd niet meer mee, maar toch blijft Suits één van de beste series die je op Netflix kunt vinden. Inmiddels staan er acht seizoenen online en het wachten is op seizoen 9. Bekende acteurs zijn haast niet meer weg te denken uit de serie. In real-life hebben de acteurs van Suits mooie vriendinnen en vrouwen. Dit zijn de vrouwen van de vier bekendste gezichten.

Gabriel Macht en Jacinda Barrett

We kennen Gabriel Macht natuurlijk van zijn rol als Harvey Specter in Suits. Van de Suits-acteurs is Macht er één die al lange tijd is getrouwd. In 2004 stapte hij namelijk in het huwelijksbootje met de Australisch-Amerikaanse Jacinda. Zij is actrice en ex-model. Je kan haar ook kennen van de Netflix serie Bloodline en speelde zelfs ook een aantal afleveringen in Suits.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jacinda Barrett (@jacindabarrett)

Patrick J. Adams en Troian Bellisario

De kans is groot dat jouw vriendin of zus wel weet wie Troian Bellisario is. Zij speelde namelijk seizoenen lang één van de hoofdrollen in Pretty Little Liars. Ze waren een tijd uit elkaar, maar nadat Patrick J. Adams een korte gastrol speelde in de serie kwamen ze weer terug bij elkaar. Op haar beurt had Bellisario weer een gastrolletje in Suits, als Claire Bowden. Samen hebben ze een dochter genaamd Aurora.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Troian Bellisario (@sleepinthegardn)

Rick Hoffman en …?

Qua Suits-acteurs mag Rick Hoffman niet ontbreken. Hij speelt de rol van Louis Litt. Momenteel heeft de acteur geen vriendin of vrouw. Wel werd er lang gedacht dat hij aan het daten was met de jongere Stephanie Waring. Ook heeft Hoffman een kind, maar over de moeder van zijn kind doet hij erg mysterieus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rick Hoffman (@rickehoffman)

Dulé Hill en Jazmyn Simon

Dulé Hill speelt de rol van Alex Williams in Suits. Hij is getrouwd met Jazmyn Simon. Recent kun je haar kennen van Raising Dion. De twee leerden elkaar kennen op de set van de serie Ballers, waar ze ook allebei een rol in speelden. Samen heeft het stel een zoon gekregen die in 2019 is geboren.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jazmyn Simon (@jazmynsimon)


Naast deze mooie vrouwen, zijn er nog meer mooie vrouwen aan de serie betrokken. Denk aan Meghan Markle en de prachtige Abigail Spencer. Wij snappen die IMDb-score van een 8.5 wel.