Vrouw op heterdaad betrapt

Onlangs deed een Britse man zijn verhaal aan het Britse The Daily Star, waar regelmatig dit soort verhalen en interviews over relaties en vreemdgaan op te vinden zijn. Zo kwam hij erachter dat zijn vrouw hem had bedrogen met haar baas. Hij was woedend – en terecht – en besloot het hier niet bij te laten. De man was uit op wraak.

Aan The Daily Star vertelt hij het volgende: “Enkele maanden geleden begon ik mezelf vragen te stellen. Ze moest namelijk altijd tot laat werken, fluisterde als ze aan het bellen was en ging in het weekend op bezoek bij verre familieleden. Op een dag volgde ik haar en ontdekte ik dat ze met haar baas in een hotel had afgesproken.” Vervolgens wachtte hij de twee op in de lobby van het hotel en confronteerde hen. “Nadat ik ze het hotel in zag gaan belde ik mijn vrouw op, die vervolgens zei dat ze bij een oude schoolvriendin zou blijven slapen. De volgende ochtend zat ik in de lobby van het hotel met een pet en een donkere zonnebril op. Om exact 11:00 uur verschenen ze om uit te checken.” Vervolgens riep hij keihard “betrapt!” en stond zijn vrouw daar met een knalrood gezicht.

Wraakactie na ontdekken vreemdgaan

Mijn vrouw nam het sportief op. Het was achteraf best moeilijk en we hebben zware gesprekken over onze relatie gehad. Ze stelde voor dat ik door haar misstap nu ook recht had om het één keer te doen met iemand anders.” legt hij vervolgens in het interview uit. “Het was misschien gek dat ik op haar voorstel in ben gegaan, maar ik vond dat ik dit verdiende en zag het ook een beetje als wraak.”

En zo gezegd, zo gedaan. Dezelfde avond nog belde hij naar haar beste vriendin. Hij wist namelijk dat zij altijd al stiekem een oogje op hem had. “We spraken af in een hotel en hadden daar de wildste nacht ooit!” alleen bleef het niet bij deze ene keer. Zo geeft hij verder in het interview namelijk aan dat hij nu nog altijd met de beste vriendin van zijn vrouw afspreekt. Zijn vrouw schijnt er vanaf te weten en vindt het nu wel mooi geweest, hoewel ze toegeeft dat ze zelf de fout in is gegaan met haar baas. Het grote probleem is nu alleen dat de man ondertussen smoorverliefd op de vriendin van zijn vrouw is geworden. “Ik zie mijn vrouw nog altijd graag, maar ik vind haar vriendin ook geweldig en in bed is het fantastisch. Het is erg gecompliceerd momenteel en ik weet nog niet hoe het zal aflopen.” De interviewster van The Daily Star geeft hem dan ook sterk het advies om een duidelijke keuze te maken en niet met de gevoelens van beide dames te blijven spelen.

Verdenk jij jouw partner van soortgelijke acties? Lees dan hoe je vreemdgaan van je partner kan herkennen.