Aanraking

Als iemand verliefd op je is, doen ze er alles aan om in je buurt te zijn. Als ze een kans vinden om naast je te zitten, doen ze dat en zullen ze langzamerhand steeds iets dichterbij komen zitten of zelfs naar je toe leunen. Dit is wat bijna alle mensen doen wanneer ze verliefd op je zijn.

Interesse

Als iemand verliefd op je is, is diegene bereid om hun telefoon aan de kant te leggen wanneer jij aan het woord bent. Die persoon luistert actief mee en toont veel interesse in wat jij te zeggen heb. Dit heeft vooral te maken met dat diegene erachter wil komen wat jouw interesses zijn in het leven en ze willen je natuurlijk het gevoel geven dat het hun boeit.

Helpen

Heb jij wat hulp nodig bij een verhuizing of heb je een lift nodig naar huis? No worries, die persoon vindt het geen enkel probleem om jou daar een handje bij te helpen. Ze doen moeite voor je en willen zich bewijzen. Dus als je een keer ergens hulp bij nodig heb, staan ze gelijk voor je klaar.

Lachen

Het valt je misschien niet op, maar als jij lacht, lacht die persoon ook. Dit kan natuurlijk komen omdat de ander iets werkelijk grappig vindt of uit ongemakkelijkheid, maar dit hoeft niet altijd de reden te zijn. Als iemand verliefd op je is, kan diegene een groter gevoel van empathie voor je voelen omdat hij of zij werkelijk geïnteresseerd is in wat jij denkt en hoe jij je voelt over dingen. En natuurlijk worden ze blij van jouw lach (hopen we).

wat mensen doen wanneer ze verliefd op je zijn

Focussen

Zoals eerder vermeld, toont diegene veel interesse in je als ze je leuk vinden en luisteren ze actief mee wanneer jij aan het woord bent, maar dit kan ook compleet het tegenovergestelde zijn. Het kan ook voelen alsof de ander nauwelijks luistert omdat hij of zij de hele tijd afgeleid raakt. Diegene wordt overweldigd met gedachtes omdat ze een goede indruk op je willen maken, niet omdat het diegene niet boeit. Hij of zij denkt na over wat te zeggen en dat leidt vervolgens af van het gesprek.

Wachten

Wanneer je allebei op hetzelfde feestje bent, zal die persoon niet eerder weggaan dan jij. Het maakt niet uit of diegene moe is, hij of zij gaat het liefst pas weg als jij ook weggaat. Diegene wil namelijk niet het gevoel krijgen dat hij of zij wat mist wat met jou te maken heeft en wil simpelweg met jou ook een leuke avond hebben en in jouw aanwezigheid zijn.