De nieuwe miljoenenvilla van Reinout en Danielle Oerlemans

De villa gebouwd in 1989 is heeft een woonoppervlakte van bij 850 m² groot op een perceel van bijna 4300 m². Het huis beschikt over 6 slaapkamers en 8 badkamers, precies goed voor het gezin van 6. Op de site kun je ook zien dat bij het huis niet alleen een zwembad en basketbalveld zit maar ook een tennisbaan. Wat heerlijk om zo rijk te zijn.

Renovatie van een luxe villa

Op de listing van de verkoop van de villa zie je meer hoe het huis er daadwerkelijk uitziet. Danielle helpt ons een handje Al vanaf het begin deelt ze het proces hier en daar op haar instagram story. Hier zagen we dat ze druk bezig zijn met het uitzoeken van vloerkleden, trappen, vloeren en de hardware voor hun huis.

Reinout en Daniele Oerlemans kochten hun vorige huis voor 18,9 miljoen euro, wat een kleine prijs is vergeleken met de 60,8 miljoen waar ze het voor verkochten aan zanger The weekend. Dus of dit het nieuwe huis wordt of het gewoon een nieuwe investering is. Wij denken dat ze iets op het spoor zijn. Koop een luxe opknappertje, gooi veel geld in een renovatie en vang dan een nog groter bedrag op, best slim.