Opvallende aanbieding bij de Albert Heijn

Naast dat je bij de Albert Heijn een zak appels en een doosje eieren kan scoren, hebben ze nu ook een refurbished iPhone 13 in de aanbieding. De telefoon die nieuw via de Applestore zo’n € 749 kost, kan je bij de supermarkt nu verkrijgen voor zo’n € 549. Dat is toch een verschil van 200 euro.

 

Refurbished iPhone 13

De iPhone die ze via de Albert Heijn verkopen is refurbished. Dit zijn gebruikte modellen, maar dan weer helemaal opgeknapt. Het is eigenlijk net alsof hij weer helemaal nieuw uit het doosje komt. Hier wordt grondig op getest. Het bedrijf dat deze iPhones opknapt, Renewd® genaamd, doet dit op een professionele manier, en zorgt ervoor dat er geen kans is op technische storingen. Daarnaast past het concept helemaal in het huidige tijdsbeeld van duurzaamheid. Wil je meer weten over refurbished? Check dan waar je op moet letten bij de aankoop van een refurbished iPhone.

iPhone 13 AH

Voor dit mooie bedrag, krijg je een iPhone 13 met 128 GB aan geheugen. De telefoon komt uit september 2021, maar uit ervaring weten wij dat een iPhone behoorlijk wat jaartjes meegaat. De telefoon heeft een schermgrootte van 6,1 inch, en een camera van 12 MP. De iPhone 13 zal de komende jaren nog de nieuwe software-updates van IOS goed aankunnen, dus voor op de langere termijn heb je een prima telefoon. Helemaal warm geworden? Hij is nu aan te schaffen via de website van Albert Heijn.