Reese Witherspoon

De 44-jarige Reese Witherspoon heeft haar carrière écht goed weten op te bouwen. Ze is inmiddels één van de bekendste actrices ter wereld en ze won ongelofelijk veel prijzen als filmproducente. Ze won met de verschillende rollen maar liefst 30 belangrijke filmprijzen. Daarmee is ze niet alleen één van de meest bekende, maar ook een van de beste actrices van de wereld.

Als actrice kan je haar kennen van de films Twilight, daarin speelde ze Mel Ames. Ook als Elle Woods in Legally Blonde is ze wereldberoemd geworden en kennen veel mensen haar daarvan.

Ava is de dochter van Reese Witherspoon

Inmiddels is ze de 40 gepasseerd, maar ziet ze er nog uit alsof ze nét uit haar tienerjaren komt. Dat is overigens een compliment, want het lijkt wel alsof ze in de glow-up is blijven hangen en er nooit meer iets is veranderd. Ze straalt elke dag én ze is daarmee razend populair op Instagram. Natuurlijk deelt ze daar, net zoals alle andere bekende mensen, foto’s uit haar carrière en dagelijkse leven. Zo plaatste ze onlangs deze foto met haar dochter:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Onder de foto waren mensen helemaal in shock. De actrice en dochter zouden namelijk sprekend op elkaar lijken. Zo reageerden bekende celebs op de foto: “I’m seeing double!” en “Thank you for tagging so I could tell which was which.” Wellicht komt de verwarring door precies dezelfde lippenstift, maar het kan ook best goed zijn dat het komt omdat ze sprekend op elkaar lijken.

“Jullie lijken wel zussen”

Veel mensen vonden Reese Witherspoon en haar 21-jarige dochter heel erg op zussen lijken. Niet gek, want zoals we al eerder zeiden: Reese lijkt sinds haar 20ste niet meer veranderd. Overigens, haar dochter Ava doet het ook erg lekker op Instagram. Met 983 duizend volgers heeft ze al een behoorlijke achterban opgebouwd. Het zal nog wel even duren voordat ze evenveel volgers heeft als haar moeder, want die is inmiddels de 24,5 miljoen volgers gepasseerd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ava (@avaphillippe)