The Ripper

Deze heftige true crime documentaire focust zich op de Yorkshire ripper. Deze seriemoordenaar was tussen 1975 en 1981 actief in Engeland. Zijn slachtoffers waren vrouwen die erg van elkaar verschilde qua beroep en uiterlijk. De gehele vrouwelijke bevolking werd dus bang om het volgende slachtoffer te worden.

The Ripper gaat over de grote maatschappelijke onrust en het onderzoek naar de moordenaar. Er komen onder andere getuigen, nabestaanden en slachtoffers aan het woord. Vanaf woensdag 16 december staat de true crime docu nieuw op Netflix.

 

Fast & the Furious 8: The Fate of the Furious

In Fast & the Furious 8: The Fate of the Furious lijkt alles rozengeur en maneschijn te zijn. Dom en Letty zijn op huwelijksreis en hun andere teamleden leven ook een zorgzaam bestaan.

Alles verandert echter als Dom wordt benaderd door Cipher. Deze aantrekkelijke, mysterieuze vrouw neemt hem al gauw mee op een reis terug in het criminele circuit. De film brak een wereldwijd record, door in de eerste week van de bioscooprelease al $541 miljoen op te halen. De film bewijst dat de franchise rondom de vetste auto’s ter wereld nog lang niet klaar is. Vanaf woensdag 16 december staat de film nieuw op Netflix.

 

Rundfunk: Jachterwachter

Ook van onze eigen Hollandse bodem is er een nieuwkomer afkomstig deze week. Rundfunk kennen we allemaal als die komische en bizarre serie over een middelbare school. Deze film speelt zich af op een camping. Daar probeert de campingopzichter de camping draaiende te laten houden. Als er een ex-kindster op de camping arriveert, zorgt dit voor de nodige komische situaties. Vanaf donderdag 17 december staat Rundfunk: Jachterwachter nieuw op Netflix.