Rebel Wilson is flink afgevallen

Rebel Wilson liet onlangs weten tevreden te zijn met hetgeen ze heeft bereikt. Daar was een goede reden voor, want de actrice is flink afgevallen en ziet er stukken beter uit.

De Pitch Perfect-ster maakte van de gelegenheid gebruik om haar volgers te vertellen dat ze weet wat het is om ‘worstelen met gewichts- of lichaamsproblemen en de strijd tegen de bekende emotionele (vr)eetbuien. Om haar woorden kracht bij te zetten liet ze een foto van zichzelf zien met tennisspeler Novak Djokovic. Rebel liet zelf ook weten dat ze in het verleden vooral junkfood at om haar emoties naar aanleiding van het overlijden van haar vader te ‘verdoven’.

Zie hieronder de desbetreffende foto op Instagram:

Voor de actrice was het afvallen niet de grootste winst. Ook al vindt ze zelf dat ze nu veel beter in haar vel zit, het heeft ook nog andere voordelen gebracht. Zo beseft ze nu dat ze zichzelf niet waardeerde en die wetenschap gebruikt ze nu om anderen te wijzen op de noodzaak om met jezelf aan de slag te gaan. Ze voegde hier aan toe dat ze het heel bijzonder vindt om te merken dat ze nog altijd actief is en er ook plezier aan beleeft.

Op Instagram laat ze zien dat ze goed in haar vel zit

Inmiddels kan de actrice terugkijken op een vervelende periode waarin ze juist veel van zichzelf heeft geleerd. Wat Rebel betreft is het afvallen dan ook geen competitie, maar een leerproces. Het is immers nooit te laat om met jezelf aan de slag te gaan en jezelf te motiveren om steeds beter te worden.