Welke gevaarlijke vragen stellen vrouwen vaak aan mannen?

Onzekerheid speelt vaak op bij vrouwen. Dit uit zich dan vaak in het zoeken van bevestiging bij een man door middel van gevaarlijke vragen. Je kunt hier als man dan ook maar beter zo goed mogelijk op antwoorden, want anders heb jij het gedaan. Denk dus goed na wat je op de volgende vragen antwoordt voordat je haar meteen kwetst.

 

1. Vind je me te dik?

Dit is natuurlijk echt een klassieker en wordt regelmatig gesteld. Op een of andere manier blijft deze vraag eeuwig door het hoofd spoken van een vrouw en is het erg lastig om deze onzekerheid eruit te krijgen. Zorg er in ieder geval voor dat je haar duidelijk maakt dat je haar mooi vindt zoals ze is en dat je haar helemaal niet dik vindt. Maar hier geldt (helaas) wel: je kunt het niet vaak genoeg herhalen!

2. Hou je nog wel van me?

We snappen dat deze vraag je nogal geïrriteerd kan maken, want we begrijpen gewoon echt niet waarom je hierover kunt twijfelen. Toch vinden vrouwen het fijn om dit regelmatig te blijven horen en daar zul je dus gewoon mee moeten dealen. Word je moe van de vraag? Zeg het dan wat vaker uit jezelf op random momenten. Zo hoeven vrouwen niet steeds om bevestiging te vragen.

vragen die vrouwen aan mannen stellen

3. Heb ik dikke billen in dit rokje?

Dikke kont, kleine borsten, brede heupen… Dit zijn allemaal dingen die voorbij kunnen komen in dit soort vragen. Hoewel het soms zo kan lijken, is het lang niet altijd handig om dit te benoemen. Het gaat er namelijk om dat ze draagt waar ze zich fijn in voelt en wat ze zelf leuk vindt. Benadruk juist de positieve dingen in plaats van dat je op zoek gaat naar de negatieve. Mocht het wel echt een misser zijn, moet je natuurlijk eerlijk zijn. Eerlijkheid duurt immers het langst en ze zal het waarderen als je dit uitspreekt. Zeg er dan wel bij dat het ligt aan het kledingstuk en niet aan haar!

4. Blijf je wel bij me?

Uiteraard staat ook deze vraag erbij. Vrouwen kunnen erg bang zijn om je te verliezen dus het liefst horen ze iedere dag dat je voor altijd bij haar blijft. Natuurlijk kun je het nooit zeker weten, want je kunt niet in de toekomst kijken. Toch willen vrouwen het liefst een harde ja horen, omdat toch een goed gevoel geeft. Zij weten namelijk ook wel dat je niks kunt beloven, maar die ja voelt toch wel erg goed.

5. Luister je wel naar me?

Dit is echt een hele gevaarlijke. We weten allemaal wel dat vrouwen je af en toe de oren van je kop kunnen praten dus soms vergeet je gewoon echt te luisteren. Het beste is dus ook om gewoon te luisteren en jezelf er toe te dwingen. Mocht het nou toch even niet lukken, is het in ieder geval belangrijk om te doen alsof je wel echt geluisterd hebt. Vrouwen willen zich nou eenmaal gehoord voelen.

Zo weet je in ieder geval hoe je met gevaarlijke vragen van vrouwen om moet gaan om haar te vriend te houden. Toch komt er meer bij kijken. Lees hier welke vragen jij nooit moet stellen aan een vrouw.