Iedere man is wel bekend met deze iconische films. Na het grote succes van Rambo: First Blood (1982), Rambo: First Blood Part II (1985), Rambo III (1988) en Rambo (2008) kruipt Sylvester Stallone voor de laatste keer in de huid van John Rambo in Rambo: Last Blood. Eén ding is zeker: het belooft weer echte knaller van een film te worden, vol spanning en sensatie.

Rambo: Last Blood

In de vijfde film uit de filmreeks heeft John Rambo zich teruggetrokken naar het leven op de boerderij om in anonimiteit een rustig leven te leiden. Dit alles lijkt zo vredig en zorgeloos, tot het noodlot toeslaat. De kleindochter van zijn goede vriendin wordt ontvoerd door Mexicaanse mensenhandelaren, waardoor de grote krachtpatser besluit nogmaals zijn wapens uit de kast te toveren.

rambo last blood

Hij reist naar Mexico om haar te redden en belandt in een bizarre onderwereld van sekshandel en waar geweld niet wordt geschuwd. Natuurlijk waardeert het Mexicaanse kartel geen indringers, en Johns mogelijke heldendaad wordt alsmaar minder rooskleurig. Hij zal al zijn ervaring en meedogenloze vaardigheden uit het verleden moeten benutten om de kwaadaardige misdaadbaas neer te halen en de kleindochter van zijn vriendin te redden. Zal deze vrijwel onmogelijke missie slagen?

Win kaarten voor deze nieuwe bioscoopfilm

Wij geven vijf keer 2 kaarten weg aan de echte fans van deze brute held. Hoe kan jij de kaarten winnen? Ga naar het Facebook-bericht van MAN MAN, tag je beste maat en wie weet genieten jullie binnenkort samen van een legendarische vriendenavond.

rambo