De voorgevel van Rachel Hazes

Rachel Hazes wilde even aan al haar volgers op Instagram laten weten hoe mooi ze Vinkeveen wel niet vindt. Dit deed ze door een reeks van foto’s te plaatsen terwijl ze aan het genieten is met haar hondje op een boot en samen met vrienden wat aan het eten is. Maar in de reeks vonden we ook een hele opmerkelijke foto waarbij we niet alleen de zee mogen aanschouwen, maar ook de twee vriendinnen die Rachel meenam naar het strand.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

(zie derde foto)

 

Rachel imiteert Monique via Instagram

Monique Westenberg en Rachel Hazes zijn op z’n zachtste gezegd (nog) geen beste vriendinnen van elkaar. Het is dan ook niks nieuws dat Rachel haar liever niet bij haar eigen zoon ziet. Ze is er ook geen fan van, dat André en Monique samen met hun zoontje op vakantie zijn op dit moment.

Monique plaatste een foto van zichzelf en de rest van het gezin en Rachel poseert (en overtreft) zoals Monique op haar eigen foto staat. Wij vragen ons dan toch een beetje af; is het toeval of niet?

Monique Westenberg en André Hazes zijn op vakantie

André Hazes is na verschillende dames weer teruggekeerd bij zijn thuishaven, Monique Westenberg. Echter is het niet duidelijk of de twee daadwerkelijk weer bij elkaar zijn, maar het lijkt er wel heel sterk op. Op dit moment zitten de twee samen met mini André te genieten van een vakantie in Thailand. Ondanks dat ze niks loslaten over of ze nog samen zijn, zien we constant foto’s verschijnen van de happy family. Misschien dat ze na de vakantie met een statement over hun relatie naar buiten komen?

Benieuwd waar Rachel Hazes verblijft als ze niet haar vriendinnen uitlaat op het strand van Vinkeveen? Dan vertoeft ze in haar zeer luxe villa.