Sierra Skye en haar curves op TikTok

De 26-jarige Sierra Skye maakt er geen geheim van dat haar lichaam er op-en-top uitziet. Ze verschijnt (héél) regelmatig voor de lens op het moment dat ze schaars is gekleed. We zien haar voornamelijk verschijnen in een bikini, iets wat we totaal niet erg vinden.

Het maakt eigenlijk niet uit of je een man van de voor- of achtergevel bent, Sierra heeft het allemaal. Ze zorgt ervoor dat we het nog warmer krijgen dan dat we het eigenlijk al hebben. Sierra verblijdt jaar 4,4 miljoen volgers op Instagram regelmatig met de meest pikante foto’s in schaarse kleding. Maar niet alleen op Instagram is ze actief, ze verblijdt ons namelijk ook met filmpjes op haar TikTok.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sierra Skye (@sierraaaskyee)

Schuddend viraal op TikTok

Sierra Skye mag erg trots zijn op haar lichaam, zo ook op haar achterwerk. Die laat ze dan ook maar al te graag zien op haar TikTok. Ze schudt haar achterwerk heen en weer en haar 2,2 miljoen volgers zijn fan. Haar video’s krijgen 100 duizenden views en tien duizenden likes. Sommige video’s worden zelfs meer dan een miljoen keer bekeken.

Bekijk hieronder de populaire video’s van Sierra Skye:

@sierraskyeee♬ original sound – 𝘬𝘒𝘺𝘭π˜ͺ𝘦

@sierraskyeee♬ Get Freaky challenge – TOO COLD WITH ITπŸ•ΊπŸΎβ„οΈ

Onze Zuiderburen hebben ook een populaire pikante dame op TikTok en Instagram. Het gaat hierbij om een Vlaamse juf die met haar pikante video’s viraal gaat.