Deze Vlaamse juf is een bezige bij

De 30-jarige Vlaamse juf is misschien onschuldig voor de klas, maar op social media is dat toch heel anders. Ze plaatst regelmatig video’s op TikTok en foto’s op Instagram waaruit blijkt wat ze doet in haar vrije tijd wanneer ze niet voor de klas staat. Naast dat ze in het dagelijks leven zorgt dat jonge kinderen wat bijleren, waagt ze daarbuiten ook wel eens een dansje. Ze geeft namelijk ook nog dansles, maar ze is ook nog personal trainer. We kunnen wel stellen dat ze zeker een bezige bij is en absoluut niet stilzit.

 

De niet zo onschuldige juf

Naast het lesgeven, de dansles en de personal training heeft ze ook nog de tijd om foto’s op Instagram te plaatsen en TikTok video’s te maken. We hebben even haar Instagram doorgespit en hier kwamen we redelijk wat pikante kiekjes tegen, vinden wij helemaal niet erg hoor. Ze laat zien dat de perfect in shape is, want ze plaatst bijna alleen maar foto’s in haar bikini of met kleding die niets aan de verbeelding overlaat.

In haar TikTok video’s lijkt het soms iets degelijker door de video’s die ze met haar dansleerlingen plaatst. Maar hier en daar zien we toch een leuke video op vakantie verschijnen.

Bekijk hieronder de foto’s en video’s van de knappe Vlaamse juf:

@kimvanderbeke Relax #foryou #vacaytok #teacher #foryoupage #relax ♬ Relax, Take It Easy – Unklfnkl

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim🇧🇪 (@kimvanderbeke)