Terwijl we John Krasinski eigenlijk allemaal kennen als Jim uit The Office, waar hij de afgelopen negen jaar in speelde, is hij nu hoofdrolspeler, co-writer én regisseur van de vernieuwende horror film A Quiet Place. Voordat hij 18 maanden geleden werd aangenomen voor deze film had hij nog niet eens veel horrorfilms gezien en nu wordt er al vanuit verschillende hoeken gezegd dat het één van de engste horrorfilms ooit belooft te worden.

a quiet place man man

A Quiet Place

A Quiet Place gaat over een gezin met twee kinderen, wonend op een boerderij. Een rustige omgeving, mooie natuur en je fijne gezinnetje op één plek… klinkt prima toch? Echter is het in dit geval alles behalve ideaal. De familie moet namelijk volledig in stilte leven. En wat gebeurt er als ze geluid maken? Dan horen de ‘monsters’ ze en zullen ze worden opgejaagd. Door wie of wat ze worden opgejaagd is na het zien van de trailer niet duidelijk. Maar wij denken dat het een spannende film belooft te worden. Bovendien hoef je nog geen twee weken te wachten. De release date staat namelijk op 14 april.

Horror niet helemaal jouw genre? Bekijk hier de lijst must watch april: films die deze maand in de bioscoop verschijnen.