Series met nieuwe seizoenen om te kijken tijdens quarantaine

Tijdens het twee á drie weken thuiszitten kan je je behoorlijk gaan vervelen. Gelukkig kunnen we in dat geval rekenen op Netflix. Deze series hebben net nieuwe seizoenen toegevoegd, óf hebben al een aantal seizoenen online staan waar binnenkort een nieuw seizoen bij komt. Hierdoor zijn ze ideaal voor als jij je twee weken in quarantaine moet opsluiten.

La Casa de Papel

Als we denken aan quarantaine, dan denken we al gauw aan La Casa de Papel. De criminelen uit deze serie besloten in het eerste (en tweede) seizoen om een gelddrukkerij te gijzelen. Zo hopen ze met een groot bedrag weer te kunnen vluchten. Dit blijkt al gauw minder makkelijk dan verwacht. Hun team lijkt uiteen te vallen en zelfs de ingenieuze Professor lijkt het overzicht verloren te hebben. We schreven eerder al over het eerste beeld van het nieuwe seizoen. Ook de trailer is prijsgegeven. Het vierde seizoen komt op 3 april op Netflix.

Narcos: Mexico

Onlangs kwam het nieuwe seizoen van deze serie al op Netflix. De serie is een spin-off van het originele Narcos. In de serie krijgen we een grimmig kijkje in de Mexicaanse onderwereld. In het tweede seizoen staat de ‘war on drugs’ centraal. De Colombianen krijgen concurrentie en moeten bovendien proberen de Amerikaanse tegenstand om de tuin te leiden. Bovendien is er onderlinge spanning in het team van onze favoriete drugsbazen. Allebei de seizoenen lenen zich perfect voor een paar binge-avonden tijdens een quarantaine verblijf. De afleveringen zijn te zien op Netflix.

 

Ozark

Na een lange stilte rondom deze serie, kunnen we nu eindelijk weer genieten van een nieuw seizoen. We schreven het eerder al rondom de releasedatum van het derde seizoen: dit belooft nog wat. Vader Marty, zijn vrouw Wendy en hun kinderen zijn nog dieper in de problemen geraakt dan ooit. De investeringen in het casino zijn niet zonder gevolgen. Dit blijkt al gauw uit de schokkende beelden afkomstig uit het nieuwe seizoen. Ontvoeringen, executies en afrekeningen in het criminele circuit zijn aan de orde van de dag. Vanaf 27 maart staat Ozark seizoen 3 online.