De puffer jacket combineren met je outfit

Op het gebied van winterjassen zijn er veel verschillende modellen voor mannen te vinden. De jas die jij tijdens de herfst- en wintermaanden draagt is volledig afhankelijk van je persoonlijke stijl. Hou jij van een klassieke look, dan zal je snel voor overcoats gaan. Hou je echter meer van streetstyle, dan is de puffer jas een goede keuze.

De beste en meest stijlvolle variant is er één zonder capuchon die een beetje oversized is. Ook bredere lijnen in plaats van dunne lijn zijn een aanrader. Ga voor een donkere kleur zoals blauw of zwart om een stoere look te creëren. Maar hoe kun jij je puffer jacket combineren met je outfit?

Je puffer jas dragen met een hoodie en sneakers

De puffer jacket is overduidelijk een jas die bij streetstyle hoort. Andere kledingstukken die prima bij deze stijl passen zijn natuurlijk de hoodie en sneakers. Als je een puffer jacket koopt die wat meer oversized valt, kun je deze prima open over je trui heen dragen. Combineer het geheel met een slim fit of tapered fit broek. Vermijd een skinny jeans: deze pasvorm sluit niet goed aan bij het stoere en speelse karakter van je streetstyle-look.

puffer jacket combineren
Foto via: Instagram @kosta_williams

De puffer jacket dicht dragen

Je kunt de jas open dragen, maar ook dicht ziet de jas er stijlvol en stoer uit. Ga voor één geheel door de puffer jacket te combineren met een broek in dezelfde kleur. De aandacht gaat vooral naar je schoenen uit als je de puffer jacket dicht draagt. Hou er dus rekening mee dat je goed verzorgde en opvallende schoenen draagt indien je je jas dicht gaat dragen.

puffer jacket combineren
Foto via: Instagram @kosta_williams

De puffer jacket combineren met een grofgebreide trui en chelsea boots

Street style hoeft niet perse te betekenen dat je baggy kleding draagt en sportieve schoenen. Je kunt de puffer jacket namelijk ook goed combineren met een grof gebreide trui of coltrui. Draag hieronder vervolgens een slim fit jeans en maak het geheel af met chelsea boots. Dit geheel ziet er stoer uit, maar tegelijk ook stijlvol en klassiek.

Check ook onze manieren om je coltrui te combineren met je outfit.