De carrière van Puck Moonen

Puck Moonen is een 27-jarige influencer en voormalig wielrenster bij Lotto Soudal Ladies en Bingoal Casino-Chevalmeire. In juni 2022 reed Puck het kampioenschap, waar ze de finish helaas niet haalde. In juli liet de ploeg weten het contract per direct te beëindigen. Sindsdien reed ze voor het clubteam Team Loving Potatoes, waarmee ze achttiende werd in de Omloop der Kempen. Vanaf 2022 reed ze voor een ander clubteam genaamd GRV Jan van Arckel.

Sinds februari 2023 heeft Puck Moonen een relatie met oud-autocoureur Callan O’Keeffe en de twee zijn nu heerlijk aan het genieten van hun vakantie in Zuid-Afrika.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

De wielrenster komt helemaal tot rust tussen de dieren

Zoals eerder vermeld is Puck Moonen nu samen met haar vriend op vakantie in Zuid Afrika. Ze houdt haar volgers op de hoogte met foto’s van de prachtige omgeving en natuurlijk met foto’s van haar prachtige zelf. Op Instagram heeft de wielrenster inmiddels al 700.000 volgers en plaatst ze vooral berichten waarop je haar in actie ziet op de fiets. Onlangs zagen we een prachtige foto van Puck Moonen in bikini en nu heeft ze een nieuwe foto geplaatst waarop je kan zien dat ze omringd is door allerlei pinguïns. Daaronder staat de caption “Day 10 and they still don’t know I’m not actually a penguin”. Bekijk hieronder de foto van de brunette:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)