De knapste wielrenster van Nederland

Grote kans dat de 27-jarige wielrenster Puck Moonen wel een belletje bij jou doet rinkelen. De sportvrouw rijdt sinds 2022 namelijk voor het clubteam genaamd GRV Jan van Arckel. Ondanks dat Puck nog geen klassiekers of andere grote prijzen op haar naam heeft staan, steelt Puck namelijk wel regelmatig de show in de wielersport en daar buiten. Zij is namelijk een fantastische verschijning om te zien wanneer zij in actie is.

Wij zijn in ieder geval niet de enige die daar zo over denken. Zo werd zij in het jaar 2017 door FHM namelijk verkozen tot de mooiste sportvrouw van het jaar. Ook heeft Puck Moonen momenteel ruim 700 duizend volgers op Instagram die regelmatig genieten van haar fietstochten en workouts. Kortom, met haar spontane lach en sportieve karakter laat ze de harten van veel mannen sneller kloppen.

Puck Moonen is een hit op Instagram

Momenteel neemt Puck even een welverdiende break van het wielrennen en is zij op vakantie in Zuid-Afrika waar zij geniet van de meest parelwitte stranden en zonsondergangen. Maar zoals we haar kennen is Puck ook op deze vakantie enorm sportief. Zo heeft zij onder andere al de Lion’s Head beklommen en is zij regelmatig aan het hiken. Dat deze sportiviteit veel invloed op haar lichaam heeft is dan ook geen geheim. Daarom plaatst Puck Moonen tijdens vakanties dan ook de ene na de andere mooie kiekje op Instagram en nu is het weer zover.

Op deze foto is Puck namelijk aan het wegdromen bij de prachtige zee en kunnen wij genieten van haar goed getrainde achterste. In de caption van de foto maakt Puck het grapje: ‘Getting the guns out in South Africa’ en inmiddels heeft de foto dan ook al ruim 53.000 likes weten te verzamelen. Zie de verleidelijke foto van de brunette hieronder:

Puck Moonen-instagram
Foto via Instagram Puck Moonen