De sportieve Puck Moonen is een droomvrouw

Mocht je niet bekend zijn met de wielersport, kan het zijn dat je geen idee hebt wie deze prachte dame is. Laten we haar even kort introduceren. Puck Moonen is geboren op 20 maart 1996 in het Brabantse Sint-Michielskerk. Ze is een amateur wielrenster en een voormalig prof bij Bingoal Casino-Chevalmeire en Lotto Soudal. Tegenwoordig rijdt zij voor een clubteam genaamd GRC Jan van Arckel.

Hoewel ze tot nu toe nog geen klassiekers of andere grote prijzen op haar naam heeft staan, is Puck wel een ontzettend bekend gezicht in de wielerwereld. Dit is vooral omdat zij veel actief is op Insatgram, waar zij veel leuke foto’s deelt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Mooiste sportvrouw van het jaar in 2017

Het kan ook zijn dat vele haar kennen omdat ze een andere grote prijs heeft gewonnen. Puck Moonen werd namelijk in 2017 uitgeroepen door FHM tot de mooiste sportvrouw van het jaar. In onze ogen meer dan terecht!

Nieuwe motor voor de wielrenster

Zo als we al eerder hadden vermeld, rijdt Puck dus niet alleen rondjes op een fiets. Vol trots showt ze op Instagram haar nieuwe tweewieler, in dit geval eentje waarop je zelf niet hoeft te trappen met de benen.

Op Instagram plaatste ze een foto met de tekst “New whip who dis?” bij haar nieuwe motor. Het gaat om een Yamaha MT-07, zwart met turquoise velgen. Hieronder vind je de desbetreffende motor:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)