Gelimiteerde Ferrari Enzo crasht

Wat een mooie dag had moeten zijn eindigt als een nachtmerrie. De auto, gelimiteerd tot 400 stuks, kwam nooit aan bij de nieuwe eigenaar. De bezorger crashte met de nieuwe bolide frontaal tegen een Honda Jazz. Hoewel de financiƫle schade enorm is, vielen er gelukkig geen zwaargewonden bij dit ongeluk.

Ooggetuigen meldden dat de Ferrari in oostelijke richtig reed op het eiland Jersey, voor de Franse kust Normandiƫ. De bestuurder verloor de controle over het stuur en schoot over de middenberm. Hoewel er geen beelden zijn van het ongeval zelf, is de impact van de frontale klap duidelijk te zien. Wel is er online een video opgedoken van net na het ongeluk, beelden staan hieronder:

 

De gehele voorkant van de Ferrari Enzo ligt aan diggelen en ook de achterkant lijkt in slechte staat te zijn. Niet alleen is het achteras van het linker achterwiel gebroken, ook is de achterkant van het chassis losgeschoten.

De eigenaar van de zeer exclusieve auto zal wel niet blij zijn met het nieuws. De auto zou hem namelijk in totaal al dik 1 miljoen gekost hebben. Dit is niet de eerste keer dat een gelijk soort Ferrari Enzo crasht. Terug in 2021 is er namelijk ook eentje in Baarn tegen een boom gereden tijdens een testrit. Zonde.