Noa Lang kan ook buiten het veld scoren

Noa Lang was vorig jaar een van de smaakmakers in de Belgische competitie. Hij vertrok uit Amsterdam en speelde de sterren van de hemel over de grens. Als we foto’s van zijn vriendin bekijken, dan kunnen we wel stellen dat Noa ook buiten het voetbalveld om heeft weten te scoren.

Opvallend genoeg heeft veel van wat in het leven van Noa gebeurd een bijzonder randje. Het enfant terrible van weleer maakte in zijn jeugd namelijk met zijn overstap van Feyenoord naar aartsrivaal Ajax geen vrienden. Natuurlijk was dat in sportief opzicht een behoorlijke stap, maar het betekende ook dat hij in Amsterdam zijn grote liefde vond. Dat was in 2018 en nu hij is nog steeds samen met deze dame genaamd Blossom Blue.

Wat privé is blijft privé

Ondanks zijn reputatie lijkt Noa Lang nu wel een stuk volwassener geworden. Zo laat hij maar heel weinig mensen toe in zijn privé leven en dus zijn foto’s van het stel bijzonder schaars. Of het gebrek aan dergelijke foto’s echt vervelend is, kun je je af gaan vragen. Feit is wel dat we ons nu in ieder geval kunnen vergapen aan de foto’s van Blossom Blue en dat is zeker geen straf.

vriendin noa lang

blossom blue facebook(1)