De weddenschappen van Drake

Het was gisteren weer zover in Spanje: El Clasico. De twee Spaanse topclubs uit Barcelona en Madrid namen het wederom tegen elkaar op de La Liga. En zoals altijd werd er ook flink gegokt op dergelijke wedstrijden, zo ook door Drake.

Helaas was dit niet in zijn voordeel, hij verloor namelijk dik 830.000 dollar met het wedden. Hij had geld ingezet op de winst van de Catalaanse club maar, helaas voor Drake, ging Real Madrid er uiteindelijk vandoor met een 3-1 overwinning. Met een quotering van 3.00 op FC Barcelona zou het een klapper kunnen worden. Maar al snel kwam de potentiële winst in gevaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Natuurlijk is het een flinke domper voor de Canadese rapper, maar gezien zijn net worth van 250 miljard zal hij er niet van wakker liggen.

Echter was er wel enigszins iets te juichen. Hij had namelijk ook geld ingezet op een overwinning van Arsenal. Zij wonnen gelukkig de wedstrijd tegen Leeds United met 1-0. De quotering op Arsenal was 1.56. Met deze weddenschap maakte hij een winst van zo’n $400.000.

De welbekende vloek van Drake

Mocht je nog nooit gehoord hebben van dit fenomeen, dan zal je nu je wenkbrauwen gaan fronsen. Er gaat dus een ‘vloek’ rond. Wanneer Drake op de foto gaat met een sporter of voetbalclub gaat, dan gaat het ineens bergafwaarts met die persoon of club. Klinkt raar, maar het gebeurt vaker.

Een volgend voorbeeld was dus ook de El Clasico van afgelopen week. De FC Barcelona spelers liepen namelijk in shirts met het OVO Owl logo van de rapper erop. De rapper had genoeg vertrouwen dat zij gingen winnen van Real Madrid, maar verliest vervolgens dus dik.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

Pech, geld weg

Zoals we al eerder melden, is dit ook niet de eerste keer dat Drake een groot bedrag verliest. Vorig jaar verloor hij namelijk zijn eerste weddenschap in de Formule 1. Toen besloot hij met een quotering van 2.50 geld in te zetten op een overwinning van Leclerc tijdens de Grand Prix van Spanje. Uiteindelijk won Max Verstappen en verloor Drake ruim $220.000. Dat is dus een typische “dat is pech, geld weg”.