Wie is Puck Moonen?

Voor de mannen die niet echt bekend zijn in de wielersport moeten we Puck Moonen wellicht even kort introduceren. De Nederlandse is geboren op 20 maart 1996. Dat maakt haar op het moment van schrijven dus 26 jaar oud. Ze is geboren in het Noord-Brabantse Sint-Michielskerk en rijdt vanaf 2022 voor een clubteam genaamd GRV Jan van Arckel.

Hoewel ze geen klassiekers of Grote Rondes op haar naam heeft staan, is Puck wel een bekende in de wielerwereld en daarbuiten. Dit heeft ze vooral te danken aan haar online exposure. Zo is ze onder andere actief op het social medium Instagram, waar ze bijna 700 duizend volgers heeft. Hier deelt ze voornamelijk foto’s van haar fietstochten en work-outs, met soms een leuke vakantiefoto tussendoor.

De mooiste sportvrouw van 2017

Ook kunnen velen haar kennen als de winnares van een andere prijs. Zo werd de Noord-Brabantse Puck in het jaar 2017 door FHM verkozen tot de mooiste sportvrouw van het jaar. Geheel terecht, als je het aan ons vraagt.

Voor de mannen die helemaal in de wolken zijn door deze leuke sportvrouw hebben we slecht nieuws. Puck Moonen heeft namelijk al vanaf maart 2020 een relatie met Twan van Gendt, een bekende Nederlandse BMX’er. Echter maakt dat Puck geen minder leuke verschijning. Met haar spontane lach en sportieve karakter zal ze alsnog de harten van vele mannen sneller laten kloppen.

Zoals we al zeiden: Puck plaatst naast haar sportieve foto ook regelmatig een fijne vakantiefoto. Ook gisteren was het weer raak. Puck deelde een foto in een strak, wit badpak en haar Instagram-volgers are loving it. Binnen slechts 14 uur tijd heeft ze bijna 50.000 likes binnen weten te harken en de reacties zijn positief. De omschrijving bij de foto luidt: “Post-ride poolside chilling, not in lycra for once👌🏼👙”.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Benieuwd naar de andere foto’s van deze leuke sportvrouw? Wij maakten een selectie van haar leukste Instagram-foto’s hieronder. Check it out: 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)