PlayStation 5-devkit

De nieuwste beelden van de PlayStation 5 zijn uitgebracht door ZONEofTECH. Zij wisten niet alleen een foto van de de PS5-devkit te schieten, maar maakten er gelijk een exclusieve preview-film van. Het lijkt erop dat dit de definitieve console gaat worden, maar zodra Sony hier nog niet volledig achter staat, durven we niet met zekerheid te zeggen dat jouw console in 2020 met een compleet andere look bezorgd wordt.

In onderstaande video, ziet de devkit er hetzelfde uit als op eerder genoemde ontwerpconcepten. Wat vooral opvalt is de ‘V-vorm’ op de bovenkant van de console. Dit kan mogelijk een verwijzing zijn naar de vijfde PlayStation console.

 

Bestel de SONY PlayStation 5 Disk Edition hier

Bestel de SONY PlayStation 5 Digital Edition hier

Op de PS5-devkit zie je aan de linkerkant een aantal schakelaars waarmee je de spelcomputer aan of uit zet of uiteindelijk er voor kiest om de netwerk-functionaliteiten aan te zetten of de game te resetten. Aan USB-poorten geen gebrek, want hier worden er maar liefst vier aan toegevoegd. Eindelijk begint het erop te lijken dat de console er ook echt uit gaat zien als een van de dikste consoles. Natuurlijk is het nog niet definitief, maar wie weet.

Releasedatum PS5-devkit

Eind 2020 moet de PlayStation 5 al in de winkels liggen. In de tussentijd blijft het dus nog even afwachten op het definitieve ontwerp. Gelukkig is FIFA 20 net uit, dat zal de tijd voorlopig wel even doden.