Privé bioscoopzaal huren? Dat kan!

Bij The Anything kun jij samen met je vrienden, familie of partner een privé bioscoopzaal afhuren. En het is niet zomaar een film kijken, het is een echte bioscoop, maar dan luxer. Je kunt kiezen uit verschillende soorten zalen. Er bestaan vier verschillende soorten: The Cabin, The Modernist, The Otto en The Studio. Wij zullen je wat meer uitleggen over de zalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The(Any)Thing (@thisistheanything)

1. The Cabin (Hotel New York, Rotterdam)

The Cabin is de enige privé bioscoopzaal die op een andere locatie ligt dan de andere zalen, het is namelijk gelegen in Rotterdam in Hotel New York. Deze zaal is geschikt voor twee personen en je kunt zelfs overnachten in het hotel als je dat leuk lijkt. Eten en drinken kun je bestellen via de app en dan wordt het zo bij je bezorgd. Ook kun je met je telefoon de temperatuur, het volume en de lichten bedienen. Meer luxe kun je niet hebben toch?

2. The Modernist (Wijk bij Duurstede)

The Modernist is gelegen in Wijk bij Duurstede en is geschikt voor maximaal vijf personen. Hier kun je ook eten en drinken bestellen. Ook hier kun je met je telefoon de lichten, temperatuur en het volume bedienen. Heb je ook zin in een luxe overnachting? Je kunt overnachten in het acht kamer boetiek hotel!

3. The OTTO (Wijk bij Duurstede)

The Otto is geschikt is voor twee personen. Perfect dus voor een romantische date night! Met dit goede date-idee weet je zeker dat jouw date gaat slagen. Ook hier geldt hetzelfde als bij The Modernist.

4. The Studio (Wijk bij Duurstede)

The Studio is een zaal die ook geschikt is voor twee personen. Ook hier geldt hetzelfde als bij The Modernist en The Otto.

Bekijk hieronder de video over The Anything:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @netherlandstravelers