Een woning op Funda met een Romeins badhuis

Verscholen tussen de bomen in Wapenveld bevindt zich de woning aan de H.G.D. Cramerstraat 6, op een perceel van 645 vierkante meter. Hiervan is 182 vierkante meter ingericht om te wonen. Ooit was deze woning ingericht als schilderswinkel, maar werd is inmiddels omgebouwd tot praktisch gezinshuis met een ruime tuin.

De keuken kijkt uit of deze prachtige tuin en beschikt over een ruime bijkeuken. De woonkamer heeft een speelse indeling met houtkachel. De oorspronkelijke winkel bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is nu ingericht als hobbykamer. Echter kan deze kamer ook goed fungeren als extra slaapkamer. Achter de hobbykamer bevindt zich de grote verrassing van de woning. De badzaal heeft de allure van een echt Romeins badhuis en de beleving van een wellnessruimte. De badzaal beschikt over een verdiept, royaal ligbad, een inloopdouche en een dubbele wastafel. Wanneer je de foto’s van Funda bekijkt, dan valt je mond open van verbazing.

romeins badhuis in je huis

De woning beschikt over maar liefst vijf slaapkamers

Via de trapopgang kom je terecht op de bovenverdieping, die met een beetje passen en meten nog eens vier slaapkamers bevat. Dat brengt de teller van het totale aantal slaapkamers op maar liefst vijf. Eén slaapkamer beschikt bovendien over een dakkapel. Mocht je geen behoefte hebben aan vijf slaapkamers, dan kan de kleinste slaapkamer op de eerste verdieping ook fungeren als inloopkast. Daarnaast kan de slaapkamer op de begane grond blijven fungeren als hobbykamer of voor andere doeleinden worden gebruikt. De bovenverdieping beschikt ook over een ruim balkon, waar je op zomerse dagen kunt genieten van de zon. Maar dat kan natuurlijk ook in de ruime tuin, die voorzien is van onder andere een vijver met waterval, een plantenkas en een tuinhuis. Bovendien beschikt de tuin over een bijgebouw met dubbele garage, berging en werkplaats van bijna 70 vierkante meter.

woning met slaapkamer op zolder

Wapenveld ligt in een prachtige omgeving

De woning is gelegen in het Gelderse Wapenveld, een plaatsje tussen rivier de IJssel en de bossen en heide van de Veluwe. Een ontspannen fiets-of wandeltocht is door nooit ver weg. Daarnaast is een grote stad als Zwolle ook slechts tien kilometer van het plaatsje Wapenveld verwijderd. Dichtbij huis vind je overigens ook alle faciliteiten die je nodig hebt. De winkels en basisschool kun je vanuit de woonkamer zien liggen en ook het fraaie natuurgebied rondom het Apeldoorns Kanaal is om de hoek te vinden. Bovendien beschikt Wapenveld zelf ook over diverse schoonheden, zoals mooie lindebomen en een rijk, groen karakter. Bekijk hieronder de foto’s van de woning aan de H.G.D. Cramerstraat 6, te Wapenveld (bron: Funda):

funda woning gelderland

woning met spa

tuin woning wapenveld