We hebben het over de GMT Master II ‘Sprite’, die met een verkoopprijs van 11.050 dollar nu al in waarde is gestegen naar 62.500 dollar. Bij dit bedrag kunnen wel wat kanttekeningen geplaatst worden omdat het horloge ook voor lagere prijzen over de toonbank is gegaan. Desondanks liggen deze bedragen alsnog rond de 50.000 euro.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Meer info over de GMT Master II ‘Sprite’

De nieuwe 126720VTNR combineert de kleuren zwart en groen op een stijlvolle wijze. De geschroefde kroon samen met het datumvenster zijn verplaatst naar de 9 uur positie in plaats van de gebruikelijke 3 uur. Het model is verder uitgerust met een zwarte wijzerplaat en een tweekleurige Cerachrom-ring van groen-zwarte keramiek, zo valt te lezen op de website van Rolex. De GMT-Master II is een horloge voor echte zakenmannen want het kan de tijd op twee verschillende plekken tegelijk laten zien. Ideaal tijdens intercontinentale vluchten dus. Daarnaast staat het horloge zoals elke Rolex bekend om zijn robuustheid en prijzige uitstraling.

Rolex-horloges zijn betere investeringen dan aandelen, goud en crypto

We schrijven wel vaker over het fenomeen van horloges die snel in waarde stijgen. Zo verscheen er onlangs zelfs een onderzoek waaruit blijkt dat Rolex-horloges betere investeringen zijn dan aandelen, goud en cryptovaluta. De horloges gaven over dezelfde tijdsperiode namelijk een stuk hoger rendement. Een aantal horloges die een goede ROI (return of investment) geven zijn deze vier modellen.