Lidl heeft een goede e-bike met ‘beste beoordelingen’ in de aanbieding

Of je nu een rondje wil fietsen wanneer het lekker weer is of liever de fiets pakt naar je werk dan de auto; een e-bike komt goed van pas. Helaas is een exemplaar vaak nog best wel prijzig. Maar niet getreurd, want de webshop van Lidl heeft weer eens een hele goede deal: een Prophete E-bike Premium 28″ heeft nu een flinke korting gekregen. Voor deze prijs kun je hem bijna niet laten staan.

Lidl prijst de Prophete e-bike aan als een product met “beste beoordelingen”. En dat klopt ook wel, want de fiets scoort een 4,7/5 met 44 beoordelingen. Op één klant na – die slechts twee sterren geeft – lijkt de rest dolblij te zijn met de aankoop. Meerdere klanten noemen de goede prijs-kwaliteitsverhouding, de lange accuduur en het gemak van een middenmotor, die bij de trappers zit.

lidl e-bike prophete premium 28 inch

Check deze link voor de prijs en meer info

De fiets heeft een middenmotor van het merk Blaupunkt die je helpt om een snelheid tot 25 km/h te behalen. Wanneer je nog sneller wil, zul je de kracht dus wel zelf moeten leveren. De motor heeft vijf verschillende standen die je makkelijk kunt instellen met het display en daarnaast heeft de fiets zelf ook nog eens zeven versnellingen.

In de bagagedrager van de e-bike vind je een accu die makkelijk uitneembaar is. Vrees niet: met dank aan het geïntegreerde slot wordt de accu beveiligd en kan hij dus niet zomaar van je fiets gestolen worden. Op een volle accu kun je ongeveer 140 kilometer toeren, afhankelijk van je rijstijl. De hoogte van het frame is 46 centimeter en lichten die op de accu werken.

accu blaupunkt motor e-bike

Check deze link voor de prijs en meer info

Wat kost de Prophete e-bike Premium 28″ bij Lidl?

De Prophete e-bike Premium 28″ is momenteel te koop in de Lidl webshop met maar liefst 20% korting. In plaats van de adviesprijs van €1699 betaal je nog slechts €1349. Er rust tien jaar garantie op het frame en 2 jaar garantie op de accu. Nadat de fiets geleverd wordt hoef je alleen nog maar het stuur recht te zetten en de trappers te monteren.