Point

Het Spaanse merk Point bestaat al zo’n 100 jaar en dat is te zien aan de kwaliteit die ze leveren. Ze tillen de term buitenmeubilair naar een hoger kaliber. Hun collectie van een uitermate hoge kwaliteit straalt vakmanschap en moderniteit uit. Duurzaamheid, comfort en functionaliteit heeft Point hoog in het vaandel staan. De designs zijn niet alleen heel erg stijlvol, maar dus ook duurzaam en comfortabel. Point maakt gebruik van sterke teakhouten platforms die de rest van het design dragen. De combinatie van hout met ongepolijste stoffen is tijdloos en hedendaags tegelijkertijd. Hieronder vind je een impressie van hun collectie.

Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN Point buitenmeubilair MAN MAN

Met het buitenmeubilair van Point tover jij je terras in één klap om tot een plek waar je je thuis kunt voelen. Heb je geen groot terras maar een balkon? Met deze items geef je jouw balkon een compleet andere uitstraling.