Balkon bar

Wanneer je weinig ruimte hebt op je balkon, is de Balkonbar top. Je kunt hem gebruiken als bar, tafel of vensterbank op je balkonreling en is ideaal wanneer je geen tafel op je balkon kwijt kunt. ’s Ochtends genieten van een lekker ontbijt en ’s avonds een heerlijke goudgele rakker nuttigen, met de Balkonbar heb je hier voldoende ruimte voor.

Balkon items lente man man

Douglas

Balkonbar €60 Shop nu
Balkon items lente man man 2

Fraké

Balkonbar €80 Shop nu
Balkon items lente man man 3

Bamboe

Balkonbar €100 Shop nu

Planten

Planten en bloemen worden vaak met vrouwen geassocieerd. Onzin! Niet is zo saai als een levenloos betonnen balkon men enkel een stoel. Iets meer leven in de brouwerij is dan ook een must. Met een aantal juiste planten maak je jouw balkon gezellig en uitnodigend om heerlijk te zitten.

items balkon lente man man 2

XL

Chinese Waaierpal €55 Shop nu
items balkon lente man man 3

plant

Hangviool €12 Shop nu
items balkon lente man man

Bloempot

Dille-Kamille €10 Shop nu

Bank

Zittend in een stoel met een fles, genieten van de zon is absoluut geen straf. Echter, wat nog beter is, is liggend een dutje doen met de zon op je gezicht. Daarom is een bank absoluut een investering die zijn geld waard is. Investeer daarnaast ook in een aantal goede kussens zodat je heerlijk laid-back kunt relaxen.

bank items man man lente balkon

Bamboo

Exotan €395 Shop nu
bank items man man lente balkon 2

Batang

ROUGH €700 Shop nu
bank items man man lente balkon 3

Bamboe

Tine K Home €650 Shop nu

Verlichting

Lampjes? Ja, tenzij je ’s avonds in het donker of in het licht van TL buis wilt zitten. Verruil daarom de TL bak voor wat sfeerverlichting, het hoeft niet te standaard en mag best een kleur hebben.

Buiten verlichting balkon items man man

LED Stormlantaarn

Konstsmide €40 Shop nu
Buiten verlichting balkon items man man 2

Prikkabel

Konstsmide €23 Shop nu
konstsmide-led-partysnoer-opaal-helder-19-5m

LED Partysnoer

Konstsmide €73 Shop nu

Hangmat

Het ultieme chil gevoel krijg je van relaxen in een hangmat. Heb je de voldoende ruimte om hem op te kunnen hangen? Dan is dit zeker een item waar je veel plezier van zult hebben. Bovendien is hij gemakkelijk weg te halen, waardoor je balkon niet een en al hangmat is.

Hangmat lente balkon items man man

Hangmat

Decoris €30 Shop nu
Hangmat lente balkon items man man 2

Hangmat

MoreThanHip €55 Shop nu
Hangmat lente balkon items man man 3

Hangmat

Ribeira €40 Shop nu

Balkon barbecue

Wanneer je buiten loopt met goed weer, kun je niet om de geur van garend bbq-vlees heen. Logisch, niets is zo heerlijk als een lekker stuk vlees van de barbecue. Dus waarom niet bbqen op je balkon? Een balkon barbecue is de ideale manier om van goed gegaard vlees te genieten wanneer je geen tuin hebt.

balkon items man man 2

Balkon BBQ

BestPriceAlarm €53 Shop nu
1004004012549104_1

Bbq

Balcony €47 Shop nu

Met deze items creëer jij een ultiem balkon waar je heerlijk met een biertje kunt genieten. Probeer tijdens de lente deze 10 heerlijke speciaalbieren.