Heerlijk na een zomerse middag nagenieten in je tuin of terras met een drankje en barbecueën. Lekker muziekje erbij, samen koken en niks anders meer nodig hebben. Tot nu kon je alleen genieten van een barbecue of steenoven buiten, maar Peter Städler bracht deze twee samen. Zo kan jij met één apparaat genieten van een pizzaoven en BBQ grill ineen. Dit apparaat mag de originele naam ‘The Outdoor Oven 2.0’ dragen.

Pizzaoven en BBQ grill voor buiten

Deze outdoor oven laat jullie genieten van het maken van eten en het koken op vuur. Door de wisselbare temperaturen in de vuuroven kan jij binnen 4 minuten genieten van een overheerlijke zelfgemaakte pizza. Maar jij kan ook op wat lager niveau koken. Zo maak jij een heerlijke slow-cooked vis of zelfgebakken brood. Dit kan allemaal doordat de oven een temperatuur van 500 graden Celsius kan bereiken. Mocht jij toch niet zo’n zin hebben in een uitgebreide kooksessie, dan klap je de bovenkant open en heb je een BBQ grill tot je beschikking. Iets zo simpel, maar toch zo geniaal.

pizzaoven en BBQ grill
Foto Instagram: stadlermade

‘The Outdoor Oven 2.0’ is een prachtig authentiek uitziende oven. Hij wordt geleverd in een grijsachtige kleur en misstaat zeker niet in je tuin of terras. Maar hoe werkt dit prachtige wonder? Eigenlijk is het net zo simpel als de openhaard of je standaard BBQ. Jij stopt wat stukken hout in de oven en steekt deze in de fik. Omdat hij natuurlijk bizar hoge temperaturen kan bereiken, moet het materiaal ook van hoogwaardig materiaal zijn. De oven is gebouwd van cortenstaal, wat naar verloop van tijd een roestkleur op de oven achterlaat. Dus het grijze wonder dat binnenkomt, veranderd naar verloop van tijd in een koperkleurige oven.

De pizzaoven en BBQ gril is nu verkrijgbaar op kickstarter en als je mazzel hebt heb je hem in juli binnen. Wanneer jij €699,- neerlegt is ‘The Outdoor Oven 2.0’ van jou. Mocht je het helemaal compleet willen maken, dan is deze partyspeaker van de Lidl de perfecte aanvulling op jouw tuinfeest!