Klaar met die saaie, niet opvallende speakers in je woonkamer? Dan komt IXOOST met een oplossing. Het audiobedrijf heeft naast de Mercedes AMG speaker ook verschillende Lamborghini pronkstukken gemaakt. Hiervoor moet je wel iets dieper in je portemonnee kijken, die pareltjes gaan namelijk voor ongeveer 20.000 euro. Is jouw budget toch net wat lager, maar wil je alsnog een toffe speaker? Let dan goed op.

De speaker voor Formule 1-fans

Echte Formule 1-fans kennen ze misschien nog wel, alle verschillende kleuren Pirelli banden die onder de raceauto’s konden. Tot een paar jaar geleden waren er in ongeveer zeven varianten. Ondertussen is er al veel veranderd in de ‘banden code’ en wordt er nog vaak gewisseld. Op dit moment hebben we ‘white hard’, ‘yellow medium’ en ‘red soft’ voor de Pirelli banden.

Laten dit nou ook de kleuren zijn waar je uit kan kiezen voor de speakers van IXOOST. Dit hifi-systeem maakt gebruik van de meest geavanceerde 4.2 Aptx-technologie en dit is dus geïnstalleerd in een echte ‘Pirelli Wind Tunnel Tire’.

pirelli speaker formule 1

Meer informatie over de speaker van IXOOST en Pirelli

“De grootste uitdaging voor iXOOST was om ons aan te passen aan een object dat al een heel specifieke functie heeft. We hebben verschillende experimenten uitgevoerd voordat we erachter kwamen hoe we de beste geluidskwaliteit konden krijgen, terwijl we de oorspronkelijke vorm van het object intact lieten”, legt Giovanni Panini, oprichter van het Italiaanse bedrijf, uit.

En zo ontstond de PIRELLI P ZERO™ Sound, een stuk kunst voor zowel ogen en oren. De speakers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Allen zijn ze ingebouwd met een geluidsysteem dat bestaat uit een krachtige 100 watt DPS-versterker en een 130 mm midwoofer. De speaker kost totaal 4.000 euro. Dus als je een échte F1-fan bent, dan is dit het geld meer dan waard.

Voor meer foto’s van de speaker, check hieronder:

speaker f1 pirelli fans
IXOOST
pirelli speaker ixoost roze
IXOOST