Als je denkt aan een camper, dan gaat de gedachte al vaak uit naar een grote vierwieler waarmee jij met wat vrienden of familie op pad kan. Toch is deze versie niet helemaal wat het lijkt.

Roadtrip camper

Oke, misschien hebben we je even op het verkeerde spoor gezet en is deze camper niet helemaal wat jij voor ogen had. Deze driewieler staat bekend als de legendarische Piaggio-bestelwagen. Het is een unieke motorfiets die niet was ontworpen voor grote reizen of transporten. Toch was de Ape jarenlang een handig apparaat voor korte tripjes en reizen. Het is een goedkope oplossing omdat het lage verbruiks- en onderhoudskosten heeft, wat natuurlijk erg handig is.

roadtrip camper roadtrip camper roadtrip camper roadtrip camper

Bufalino

Cornelius Comanns is de ontwerper die is gekomen met de transformatie van de Ape, genaamd Bufalino. Het is niet langer een simpel vervoersmiddel meer. Naast dat de Bufalino kan rijden is er nu ook ruimte voor een bed, planken, opslagruimte en een tafeltje. Helaas kan jij je vriendin hier niet in meenemen, dus als jij af en toe wel houdt van een beetje ‘me-time’, dan is deze eenzame roadtrip camper wel echt iets voor jou. De stacarvan op wielen heeft bijna alles wat je nodig moet hebben. Ga op zoek naar een badkamer en je bent er helemaal klaar voor.

Maar nu zonder gekkigheid, mocht je toch met een aantal vrienden op pad willen, dan is dit dé camper om een roadtrip te maken.