Wat heeft het huis van Piet Paulusma te bieden?

Piet Paulusma is jarenlang werkzaam geweest als weerman van SBS. Tegenwoordig is hij nog steeds werkzaam als weerman, maar dan voor omroep MAX. Piet bestudeerde dagelijks het weer vanuit zijn stadsvilla. Het huis was voor hem zowel zijn kantoor als woning.

De villa heeft een tuin op het zuiden en drie eigen parkeerplaatsen. De woonoppervlakte bedraagt 397 vierkante meter. In totaal zijn er in de woning twaalf kamers te vinden, waaronder zes slaapkamers. De woning is verdeeld in drie woonlagen namelijk de begane grond, eerste verdieping en de tweede verdieping. Deze laatste verdieping dient echt als verdieping en niet als zolder.

Stadsvilla Piet Paulusma

Op de begane grond is het kantoor van Piet te vinden, waar hij dagelijks zijn weerberichten samenstelt. Op de eerste verdieping is de woonkamer plus woonkeuken te vinden. Op de tweede verdieping bevindt zich het terras met uitzicht op de Franekertrekvaart. Het huis heeft een vraagprijs van 995.000 euro. Piet heeft het in 2014 gekocht voor 325.000 euro. Dat heeft die dus best aardig gedaan.

Bekijk de rest van de foto’s op de website BekendeBuren.

Benieuwd naar andere huizen van bekende Nederlanders? Bekijk dan het onwijs luxe appartement van Gerard Joling.