Gerard Joling kan je kennen van zijn zangcarrière of de programma’s die hij heeft gepresenteerd. Het zou gewoon simpelweg vreemd zijn als je hem niet zou kennen. Een van zijn bekendste carrièrebezigheden zijn toch wel de hits en optredens met De Toppers. Ook heeft hij deelgenomen aan het Eurovisiesongfestival. Naast zijn carrière is Gerard ook bekend om zijn kledingstijl. Hij wordt gekenmerkt door de vele glitters en kleuren. Zijn appartement is daarentegen rustig en klassiek ingedeeld.

Het luxe appartement van Gerard Joling

Een paar jaar terug kocht Gerard Joling een appartement in de Amsterdamse Zuidas. Hij verhuurt het nu voor een mega bedrag. Om precies te zijn gaat het over een maandelijks bedrag van 6.950 euro. Daarbovenop komt nog een eenmalig borgsom van 13.900 euro. De woning zou volgens BekendeBuren nu verhuurd zijn voor dit mega bedrag. Maar wat krijg je dan voor deze mega bedragen?

Het appartement bestaat uit vier kamers, waaronder twee slaapkamers en twee badkamers. Daarnaast beschikt het appartement over een prachtige woonkeuken en woonkamer. Die grenzen aan het dakterras waar heerlijk gezond kan worden als de zon schijnt. Zelfs aan parkeergelegenheid is gedacht. Je beschikt over een vaste plek in de parkeergarage die zich onder het appartementen complex bevindt.

Ben je benieuwd naar nog meer dure appartementen? Bekijk dan het duurste huis ter wereld.