Wat is het concept van Physical 100?

Het concept van Physical: 100 draait helemaal om het testen van fysieke kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen in een competitieve omgeving. In dit reality-tv-programma strijden 100 Koreaanse deelnemers tegen elkaar in een reeks uitdagende fysieke opdrachten, met als uiteindelijk doel om als enige over te blijven en gekroond te worden tot de persoon met de beste fysieke gesteldheid.

Dit seizoen wordt het nog intenser en dieper dan ooit tevoren. Netflix belooft dat we teruggaan naar de jaren 50 en 60 voor wat old-school inspiratie met een underground twist. Denk aan mijnbouw, maar dan met een sausje eroverheen gegoten.

Een teaser geeft vrij dat het populaire een-op-een gevecht om de bal uit het eerste seizoen zal wederkeren. Ditmaal is de twist dat het in een ware MMA octagon afspeelt. Ja, je hebt het goed gehoord, ze mixen het op met wat UFC-vibes om de spanning nog vele malen hoger te maken ditmaal.

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Physical 100:

 

Je hoeft niet lang te wachten, want de eerste vier afleveringen zijn nu al beschikbaar om te streamen (dus snel inloggen op Netflix). Maar houd je adem niet in, want op 26 maart komen er nog drie nieuwe afleveringen aan, gevolgd door de laatste twee op 2 april.

Fans kunnen niet genoeg krijgen van de serie

Het eerste seizoen van Physical 100 werd uiterst goed ontvangen. Op Rotten Tomatoes wist de fitheidsserie een score te verdienen van maar liefst 92%. Op IMDb deed de serie het ook aardig, hier scoorde het namelijk een 7,6/10.

Ook fans hebben razendenthousiast gereageerd op het begin van het tweede seizoen. Check hier wat voorbeelden van X/Twitter:

tweet