Physical 100 is net een real-life Squid Game

In de serie Physical 100 doen 100 afgetrainde mensen mee aan een fysiek uitdagende wedstrijd. In deze wedstrijd zijn er verschillende opdrachten die zijn moeten uitvoeren. Het idee van de serie is dus een soort reality versie van de populaire Netflix-serie Squid Game.

De deelnemers voeren al deze opdrachten uit op eigen fysieke kracht. Degene die de wedstrijd volledig uitspeelt wint 300 miljoen Won, omgerekend zo’n 215.400 euro. De opdrachten die zij moeten uitvoeren bestaan onder andere uit oud-Koreaans worstelen en een bal afpakken die je voor een halve minuut bij je moet proberen te houden. Dat klinkt misschien heel onschuldig, maar wanneer je de trailer hieronder bekijkt, zie je dat het er een stuk extremer aan toe gaat dan je denkt.

Physical 100: de real-life Squid Game serie die nu op Netflix staat

Wie zijn de deelnemers in de Netflix-serie Physical 100? 

Er zijn een aantal bekende mensen die deelnemen aan de serie. Dit zijn bijvoorbeeld: K-pop ster Sunmi’s achtergrond danser, Single’s Inferno Season 1 ster Cha Hyun-seung, acteur Kang Han (Mr. Trot Season 2) en rapper Ovan. Ook zie je professionele atleten terugkomen, zoals bokser Shin Bomire, 2002 Aziatische Spelen gouden medaille winnaar Yoshihiro Akiyama, 2018 skeleton gouden medaille winnaar Yun Sung-bin (ook wel bekend als de “Iron Man of South Korea”) en voormalig Korean Navy SEAL en sluipschutter Agent H.

Sinds wanneer is de serie te zien op Netflix?

Physical 100 is al sinds 24 januari te zien op Netflix. Er zijn negen afleveringen in de hele serie, die ongeveer een uur duren. 21 februari is de finale uitgekomen, dus je kunt de hele serie in één keer bingen!