De carrière van de vakantieparken-ondernemer

Peter Gillis (60) is een zeer succesvolle Nederlandse ondernemer. De 60-jarige ondernemer is eigenaar van van de Oostappen Groep Vakantieparken. Dat deze man financieel zijn zaken goed op orde heeft, dat is geen geheim. Het vermogen van Peter Gillis was echter net niet hoog genoeg om in de Quote 500 te komen. Gillis is ook zeer actief in de woningmarkt. Helaas voor hem lijkt dat wat minder te gaan. De Nederlandse ondernemer heeft na drie jaar nog steeds geen koper gevonden voor zijn penthouse in België.

Penthouse van Peter Gillis in België staat nog steeds te koop

Zijn penthouse in het Belgische Lommel staat dus nog steeds in de etalage. Gillis heeft daarom besloten zijn vraagprijs te verlagen voor zijn ontzettend mooie woning. De vraagprijs die Gillis eerst in gedachte hadbedroeg 949.000 euro, maar voor dat bedrag leek niemand interesse te hebben in de woning. Deze prijs van 949.000 euro heeft Peter dan ook verminderd naar 889.000 euro. Een flinke korting dus.

Klik op deze link voor foto’s van de woning van Peter Gillis

De koper krijgt voor dit bedrag een hartstikke mooie woning met maar liefst 205 m2 aan woonoppervlakte. Deze woning beschikt over vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers. Een van de badkamers heeft zelfs een heerlijke tweepersoons jacuzzi. Tot rust komen kan dus heel gemakkelijk in deze ruime woning. De keuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur en een zeer groot kookeiland. Deze woning heeft daar bovenop ook nog een geluidssysteem van het merk Bose en een privégarage waar twee auto’s in passen. Kortom, aan luxe geen gebrek.

Even heerlijk genieten kun je lekker doen in de buitenruimte. Dit huis heeft namelijk een groot terras van maar liefst 150 meter dat beschikt over een gashaard, verwarmers en een buitenkeuken. Al met al is dit optrekje in het Belgische Lommel zeer luxe en ruim. De tijd zal het leren of na deze prijsverlaging van 60.000 euro er deze keer wel een geïnteresseerde koper zal zijn.

Klik op deze link voor foto’s van de woning van Peter Gillis